MERLO teleskopski viljuškari, građevinske mašine
 ROTO Teleskopski viljuškari

ROTO Teleskopski viljuškari

Roto teleskopske viljuškare karakteriše obrtna (rotirajuća) radna platforma do 360°, što im znatno povećava radius dejstva u poređenju sa fiksnim utovarivačima. Operativne visine su do 30 m, a kapaciteti do 6 t. Zahvaljujući konstrukciji , perfomansama i bezbednosti, Roto serija je postala svetski sinonim kvaliteta u ovoj kategoriji. Roto se izrađuje u tri porodice proizvoda, sa brojnim modelama. Odlikuju ih kapaciteti do 6t, visine dizanja do 30m i MCSS bezbednosni sistem ( Merlo patent).

Panoramic teleskopski viljuškar

Panoramic teleskopski viljuškar

PANORAMIC – najsavremeniji teleskopski viljuškari, osmišljeni i proizvedeni tako da bez stabilizatora podignu i prenesu teret. Izuzetno podesni za rad u građevinarstvu i industrijskoj montaži.

Compact teleskopski utovarivači

Compact teleskopski utovarivači

Compact teleskopski utovarivači , iako mali i podesni za rad u ograničenom prostoru, imaju visoke perfomanse i jedinstven komfor kao i veći. Odlikuju se: malim dimenzijama (lakše rukovanje i manja potrošnja), velika izdignutost od tla za lakši rad na nepristupačnim terenima, prostrana kabina, kapacitet do 3,2 tone i operativna visina do 8m, kočenje na sva 4 točka, tack-lock sistem za brzo spajanje priključaka.

Turbofarmer teleskopski utovarivač

Turbofarmer teleskopski utovarivač

Merlo je prvi proizveo teleskopski utovarivač za poljoprivredu sa sertifikatom za vuču prikolica na putu, za brzinu od 40 km/h. Turbofarmer modeli su idelani za poljoprivredu, kapaciteta od 3,4 tone do 5 tona, i visine podizanja između 7 i 10 metara, opremljeni su turbo motorima između 100 i 150 KS, hidrauličnim sistemom i senzorom opterećenja. Spadaju u klasu traktora do 2 tone i veću. Poseduju savremeni sistem za kontrolu dinamičkog opterećenja kojim se povećava bezbednost a ne smanjuju perfomanse.

 Samoutovarne mešalice DBM

Samoutovarne mešalice DBM

Merlo poseduje 40 godina staro iskustvo u proizvodnji samoutovarnih mešalica za beton. Idealno rešenje za mesta nepristupačna za klasične mešalice ili za gradilišta gde je potrebna brza proizvodnja betona na licu mesta, sa zahtevanim kvalitetom u momentu ugradnje. Osnovne karakteristike:

  • rezervoar 900 litara
  • samopunjenje
  • rotacija bureta za 180°
  • pogon na sva 4 točka
  • kapacitet do 3500kg
Dodatna oprema

Dodatna oprema

U Merlou inženjeri su uvek u potrazi za novim rešenjima i tehnologijama u cilju poboljšanja svakodnevnog rada. Najširi spektar dodataka ( priključaka ) na tržištu, dizajniran i razvijen u okviru Merlo grupe, namenjen različitim aplikacijama i potrebama.

Napredna rešenja obezbeđuju pouzdanost i povećavaju performanse i udobnost rada na teleskopskim mašinama Merlo. Cilj je da Vaš rad bude lakši i produktivniji, uz maksimalno iskorišćenje. Merlo je takođe u mogućnosti da proizvede priključke po konkretnom zahtevu korisnika.