Ostali proizvodi
Dekorativni paneli

Dekorativni paneli

Dekorativne laserski sečeni paneli su izrađeni od čeličnog ili pocinkovanog lima. Nudimo ograde za dvorišta, terase, gelendere i ukrasne panele koji se savršeno uklapaju u željeni enterijer i eksterijer. Završna obrada je plastifikacija ili mokro farbanje, u bojama po RAL karti. Paneli se mogu izrađivati u raznim dimenzijama i sa različitom perforacijom prema izboru kupca.

Paletni sanduk

Paletni sanduk

Izrađen je od dekapiranog lima, zaštićen osnovnom bojom, a završno bojenje prema zahtevu kupca.

Reklamne police

Reklamne police

Zimpa već duži niz godina proizvodi metalne reklamne vitrine za domaće i inostrano tržište. Zahvaljujući najsavremenijim CNC laserskim mašinama za obradu lima u mogućnosti smo da ispoštujemo sve dizajnerske zahteve ili da sami predložimo najadekvatnije rešenje za atraktivnu prezentaciju vaših proizvoda.

Kante za otpad

Kante za otpad

Izrađene su od vrlo kvalitetnog pocinkovanog lima sa pokretljivim držačem za PVC kese. Zapremina je 25 litara. Pogodne za spoljašnju upotrebu na javnim površinama (trgove, parkove).

Lako nameštanje kesa za otpad. Ankerišu se na behaton ili beton, a moguće i na travnate površine. Dostupne u više različitih boja, po želji kupca.