Metalni proizvodi

GALEB lider u proizvodnji metalnih proizvoda na našem tržištu i jedna je od vodećih kompanija u regionu u proizvodnji sigurnosne opreme. Proizvodni procesi su unapređeni novom opremom sa najsavremenijim tehnologijama – najnoviji laseri za sečenje metala laserskim snopom, numeričke mašine i prese, automatska i najsavremenija linija za plastifikaciju…

Naša specijalnost jeste sigurnosna oprema za čuvanje novca i ostalih vrednosti koja obezbeđuje visok stepen bezbednosti. Proizvodni program čine čelične kase različitih dimenzija, blagajničke kase, trezorska vrata, sefovi za iznajmljivanje, ormani sa fahovima i ostala oprema neophodna za opremanje banaka i ostalih finansijskih institucija.

Pored navedenog, standardni proizvodni program obuhvata izradu paketomata, stambeni i industrijski kontejneri, opremanje - police za magacine i skladišne prostore, sigurnosna stanska vrata, hotelske kasete, metalna galanterija (garderobni ormani, ormani za oružje, kancelarijski nameštaj, industrijska i arhivska oprema…), reklamne police, proizvodi po specijalnim porudžbinama i sl. Naši redovni poslovni partneri su najveće kompanije u regionu.